Srovnání individuální účetní závěrky podle českých účetních předpisů a podle IFRS - Pavlátová, Hana; Velechovská, Lenka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Bakalářská práce se zabývá srovnáním individuální účetní závěrky podle českých účetních předpisů a podle IFRS. V textu jsou popsány účetní závěrky obou účetních systémů a jejich výkazy. V poslední části srovnávám vybrané položky rozvahy a oblasti, které jsou nejvíce využívané v praxi.
Vedoucí práce: Lenka Velechovská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; účetnictví; bakalářské práce; accounting; bachelor's theses