Návrh systému pro evidenci dětských táborů - Zadražil, Lukáš; Palovská, Helena, 1959-; Klas, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Práce je zaměřena na vytvoření návrhu databáze letních dětských táborů.
Vedoucí práce: Helena Palovská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; databáze; děti; bakalářské práce; databases; children; bachelor's theses