Kategorizace a klasifikace ubytovacích zařízení ve vybraných zemích Evropské unie se zaměřením na komparaci českého a německého systému - Abrahamová, Jana; Indrová, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Bakalářská práce se zaměřuje na charakteristiku klasifikačních systémů pro ubytovací zařízení v některých zemích Evropské unie. Poukazuje na shodné i specifické znaky jednotlivých národních úprav. Praktická část práce je věnována detailnímu srovnání české a německé klasifikace ubytovacích zařízení různé kategorie. Obsahuje praktické příklady rozdílné i shodné úpravy některých pojmů, charakterizuje subjekty, do jejichž kompetence klasifikování ubytovacích zařízení patří, a porovnává statistická data za obě země.
Vedoucí práce: Jarmila Indrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses