Analýza nabídky cestovní kanceláře Melissa Travel - Sedmíková, Jana; Petrů, Zdenka, 1953-; Straková, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Bakalářská práce je věnována analýze nabídky cestovní kanceláře Melissa Travel. Vychází z teoretického pojetí, kdy jsou vymezeny základní pojmy. Je specifikováno pole působnosti cestovní kanceláře na trhu a výhody z činnosti v konkurenčním prostředí plynoucí. Následně jsou vymezeny předpoklady k fungování cestovní kanceláře z legislativního hlediska. V rovině všeobecné i konkrétní je definován a objasněn termín "nabídka". Praktická část práce je zaměřena na rozbor produktu, který cestovní kancelář Melissa Travel upravuje a nabízí zákazníkům. Jsou analyzovány základní i doplňkové služby a zároveň je pojednáno o ceně jakožto specifické součásti nabídky cestovní kanceláře. Vnější rozbor se věnuje distribučním a propagačním cestám, které cestovní kancelář používá. Provedená analýza slouží jako východisko ke stanovení profilu cestovní kanceláře Melissa Travel a k vymezení typu cílového zákazníka, na kterého svou činnost orientuje.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses