Potenciál České republiky pro speleoturistiku - Jarošová, Petra; Petrů, Zdenka, 1953-; Valentová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Tato práce je zaměřena na problematiku využití objevených jeskyní pro účely cestovního ruchu a trávení volného času. Jejím konkrétním cílem, jak sám název napovídá, je zhodnotit potenciál České republiky pro speleoturistiku. Mapuje a analyzuje proto současnou nabídku volnočasových speleologických aktivit pro veřejnost a činnost organizací zabývajících se jeskyněmi. V práci jsou následně zmíněny překážky rozvoje speleoturistiky a na základě rozhovorů s členy České speleologické společnosti a jinými odborníky je naznačen možný budoucí vývoj v této oblasti.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses