Současná podpora kongresového cestovního ruchu v České republice - Marková, Jana; Jarolímková, Liběna; Valentová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
První kapitola práce se věnuje problematice definice kongresového cestovního ruchu, charakterizuje jeho specifické vlastnosti a zmiňuje nejdůležitější mezinárodní organizace kongresového cestovního ruchu. Druhá kapitola se zaměřuje na potenciál České republiky pro kongresový cestovní ruch a postavení na světovém trhu. Třetí kapitola popisuje aktivity subjektů, které se snaží svou činností o zlepšení pozice České republiky jako destinace vhodné pro kongresový cestovní ruch. Hodnotím také jejich strategie, spolupráci a výsledky.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses