Role a postavení BRIC v mezinárodních ekonomických vztazích - Říhová, Michaela; Taušer, Josef; Nováček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Zkratka BRIC je složena z počátečních písmen velice perspektivních ekonomik světa, jimiž jsou Brazílie, Rusko, Indie a Čína. Tyto čtyři země mají potenciál stát se v blízké budoucnosti významnými globálními hráči nejen díky své velikosti, ale zejména díky vzrůstajícímu vlivu v širokém spektru oblastí, který je podpořen příznivými podmínkami pro rozvoj.
Vedoucí práce: Josef Taušer
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Čína; Indie; Rusko; Brazílie; bakalářské práce; China; India; Russia; Brasil; bachelor's theses