Inovační politika Švýcarska - Luzumová, Martina; Gullová, Soňa, 1954-; Laschoberová, Libuše; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Tato bakalářská práce se zabývá inovační politikou Švýcarska. Předmětem zkoumání se stane inovační systém Švýcarska, role podnikatelského, veřejného, výzkumného a vzdělávacího sektoru při tvorbě inovací. Dále zjistíme, do jaké míry ovlivňuje zahraniční obchod s high-tech produkty celkovou obchodní bilanci Švýcarska. Cílem této bakalářské práce je tedy analýza inovační politiky Švýcarska z hlediska výše uvedených aspektů. Hlavní metody použité při tvorbě této práce jsou analýza, pozorování a srovnávání.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Švýcarsko; bakalářské práce; Switzerland; bachelor's theses