Analýza informačních a rezervačních systémů u ČSA - Voříšková, Barbora; Vaško, Martin; Gullová, Soňa, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce je vypracovávána s cílem zjistit jaké možnosti čerpání podpory z fondů Evropské unie má Regionální muzeum Mělník. Celá práce vychází ze struktury operačních programů na plánovací období 2007 - 2013. Před výběrem vhodných operačních programů a zjištěním vhodných projektů bylo nutné zhodnotit, zda se může muzeum stát oprávněným příjemcem podpory.Praktická část práce je zaměřena na představení projektů, které by z podpory evropských fondů bylo možné realizovat.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses