Venezuela na přelomu tisíciletí - Šanda, Milan; Adamcová, Lenka; Nováček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce analyzuje současnou politicko-ekonomickou situaci Bolívarovské republiky Venezuela. Širší záběr osvětluje politický vývoj v zemi od poloviny 20. století, nosným obdobím je však situace od druhé poloviny devadesátých let do současnosti. Instrumentem k charakteristice tohoto období je SWOT analýza slabých a silných stránek a následná načrtnutí možných příležitostí a hrozeb determinovaných jak současným stavem tak vnějšími vlivy působícími na tuto latinskoamerickou ropnou ekonomiku.
Vedoucí práce: Lenka Adamcová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; ropa; alba; bakalářské práce; petroleum; albums; bachelor's theses