Motivace zaměstnanců a zaměstnanecké benefity - Hanzlíková, Veronika (2009)
Ve své bakalářské práci nejprve popíši motivaci zaměstnanců a zaměstnanecké benefity z teoretického hlediska. Ve druhé části toto téma rozeberu na příkladě České spořitelny. Součástí bude také vyhodnocení dotazníku, který vyplní zaměstnanci ČS a.s.