Motivace zaměstnanců a zaměstnanecké benefity - Hanzlíková, Veronika; Turnerová, Lenka, 1957-; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Ve své bakalářské práci nejprve popíši motivaci zaměstnanců a zaměstnanecké benefity z teoretického hlediska. Ve druhé části toto téma rozeberu na příkladě České spořitelny. Součástí bude také vyhodnocení dotazníku, který vyplní zaměstnanci ČS a.s.
Vedoucí práce: Lenka Turnerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; motivace; bakalářské práce; motivation (psychology); bachelor's theses