Možnosti využití hradu Houska pro cestovní ruch - Polach, Miroslav; Netková, Jarmila; Mlejnková, Lena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Hrad Houska je jednou z atraktivit Máchova kraje. Tento původně gotický hrad, přestavěný na renesanční zámek, byl veřejnosti poprvé ve své historii otevřen v roce 1999. V roce 2008 se tak návštěvníkům Houska otevírala již desátým rokem. Cílem této práce je zhodnotit, jak se hradu podařilo zaujmout a prosadit, a popsat potenciál a možnosti Housky pro využití v cestovním ruchu.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses