Vývoj nominálního a reálného kurzu koruny - Kolman, Marek (2008)
Bakalářská práce na téma Vývoj nominálního a reálného kurzu koruny. Autor: Marek Kolman Vedoucí práce: Doc. Ing. Josef Taušer, Ph.D. Rozsah: 58 stran vč. příloh.