Vývoj nominálního a reálného kurzu koruny - Kolman, Marek; Taušer, Josef; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Bakalářská práce na téma Vývoj nominálního a reálného kurzu koruny. Autor: Marek Kolman Vedoucí práce: Doc. Ing. Josef Taušer, Ph.D. Rozsah: 58 stran vč. příloh.
Vedoucí práce: Josef Taušer
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses