Exportní strategie firmy Meopta - Optika s.r.o. - Koláček, Kamil; Halík, Jaroslav, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Bakalářská práce se zabývá rozborem exportní strategie firmy Meopta - Optika s.r.o. Všímá si rozdílnosti přístupů na jednotlivé zahraniční trhy. Aplikační části samozřejmě předchází teoretický úvod. Nezbytnou součástí práce je také návrhová část, která si klade za cíl stanovit možná zlepšení dosavadní exportní strategie.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses