Obchod ČR s vybranou komoditou (hracími kartami) - Bednářová, Kristýna (2008)
Historie vzniku a obchodu s hracími kartami v českých zemích. Analýza současného obchodu s hracími kartami v České republice a do zahraničí. Bariéry zahraničního obchodu a SWOT analýza.