Obchod ČR s vybranou komoditou (hracími kartami) - Bednářová, Kristýna; Černá, Iveta, 1979-; Taušer, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Historie vzniku a obchodu s hracími kartami v českých zemích. Analýza současného obchodu s hracími kartami v České republice a do zahraničí. Bariéry zahraničního obchodu a SWOT analýza.
Vedoucí práce: Iveta Černá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses