Analýza nákupního chování zákazníků ve městě Tábor - Novotná, Jana (2009)
Bakalářská práce se zabývá analýzou nákupního chování zákazníků ve městě Tábor a okolí. V první kapitole jsou uvedeny některé tendence v nákupním chování zákazníků v současnosti. Druhá kapitola stručně charakterizuje město Tábor a podrobněji se zaměřuje na obchodní vybavenost v tomto městě a jeho okolí. Další kapitola popisuje způsob získání dat k analýze a poslední kapitola pak obsahuje samotnou analýzu nákupního chování.