Analýza nákupního chování zákazníků ve městě Tábor - Novotná, Jana; Cimler, Petr, 1956-; Hommerová, Dita; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Bakalářská práce se zabývá analýzou nákupního chování zákazníků ve městě Tábor a okolí. V první kapitole jsou uvedeny některé tendence v nákupním chování zákazníků v současnosti. Druhá kapitola stručně charakterizuje město Tábor a podrobněji se zaměřuje na obchodní vybavenost v tomto městě a jeho okolí. Další kapitola popisuje způsob získání dat k analýze a poslední kapitola pak obsahuje samotnou analýzu nákupního chování.
Vedoucí práce: Petr Cimler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; analýza; bakalářské práce; analysis; bachelor's theses