Výnosy z pohledu české účetní legislativy a IAS/IFRS - Dolejší, Veronika (2009)
Práce je věnována výnosům z pohledu české účetní legislativy a IAS/IFRS. Hlavním úkolem je porovnat výnosy v českém účetnictví a v IAS/IFRS. Práce vymezuje výnosy v obou úpravách a následně je porovnává. Jednotlivé kapitoly práce přibližují výnosy od jejich definice až do vykázání.