Výnosy z pohledu české účetní legislativy a IAS/IFRS - Dolejší, Veronika; Velechovská, Lenka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Práce je věnována výnosům z pohledu české účetní legislativy a IAS/IFRS. Hlavním úkolem je porovnat výnosy v českém účetnictví a v IAS/IFRS. Práce vymezuje výnosy v obou úpravách a následně je porovnává. Jednotlivé kapitoly práce přibližují výnosy od jejich definice až do vykázání.
Vedoucí práce: Lenka Velechovská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses