Motivace pracovníků firmy T-Mobile - Jurašková, Kateřina (2008)
Bakalářská práce se skládá z teoretické části, která objasňuje pojmy, jako je motivace a motivace k práci. Dále se věnuje tématu manipulace, demotivace, vybraným motivačním koncepcím či stimulačním prostředkům. Praktická část poskytuje stručnou charakteristiku společnosti T-Mobile a analýzu motivace pracovníků. Cílem práce je analyzovat model motivace pracovníků ve firmě T-Mobile Czech Republic, a.s. a nastínit možné změny ke zvýšení efektivnosti práce jednotlivých zaměstnanců.