Motivace pracovníků firmy T-Mobile - Jurašková, Kateřina; Turnerová, Lenka, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Bakalářská práce se skládá z teoretické části, která objasňuje pojmy, jako je motivace a motivace k práci. Dále se věnuje tématu manipulace, demotivace, vybraným motivačním koncepcím či stimulačním prostředkům. Praktická část poskytuje stručnou charakteristiku společnosti T-Mobile a analýzu motivace pracovníků. Cílem práce je analyzovat model motivace pracovníků ve firmě T-Mobile Czech Republic, a.s. a nastínit možné změny ke zvýšení efektivnosti práce jednotlivých zaměstnanců.
Vedoucí práce: Lenka Turnerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; motivace; bakalářské práce; motivation (psychology); bachelor's theses