Analýza destinace Mexiko - Sogelová, Marie; Valentová, Jana; Petrů, Zdenka, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
V první části bakalárské práce budou obecně vymezeny předpoklady rozvoje cestovního ruchu. V druhé části jsou některé z teoreticky vymezených předpokladů konkrétně charakterizovány a popsány nejvetší kulturně-historické a přírodní atraktivity v jednotlivých částech Mexika. Současný a budoucí vývoj v cestovním ruchu Mexika je popsán v další části práce a v závěrečná část bude obsahovat SWOT analýzu destinace Mexiko. Cílem této bakalářské práce je charakterizovat současnou situaci v Mexiku, popsat předpoklady pro rozvoj, vyhodnotit silné a slabé stránky,hrozby a příležitosti této země jako destinace pro cestovní ruch.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; Mexiko; bakalářské práce; Mexico; bachelor's theses