Analýza nákupního chování zákazníků - Machová, Markéta (2008)
Práce se zabývá analýzou nákupního chování zákazníků prodejny Norma v Ústí nad Labem. V první kapitole práce jsou uvedeny současné trendy nákupního chování zákazníků v České republice, přičemž pozornost je ve větší míře soustředěna na diskontní jednotky. Ve druhé kapitole je charakterizována maloobchodní vybavenost města Ústí nad Labem, zvláštní pozornost je věnována zkoumané prodejně. Třetí kapitola obsahuje samotnou analýzu zkoumané prodejny Norma.