Analýza nákupního chování zákazníků - Machová, Markéta; Cimler, Petr, 1956-; Filipová, Vladimíra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce se zabývá analýzou nákupního chování zákazníků prodejny Norma v Ústí nad Labem. V první kapitole práce jsou uvedeny současné trendy nákupního chování zákazníků v České republice, přičemž pozornost je ve větší míře soustředěna na diskontní jednotky. Ve druhé kapitole je charakterizována maloobchodní vybavenost města Ústí nad Labem, zvláštní pozornost je věnována zkoumané prodejně. Třetí kapitola obsahuje samotnou analýzu zkoumané prodejny Norma.
Vedoucí práce: Petr Cimler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses