Ekonomicko-sociální diferenciace Indie na počátku tisíciletí - Nováková, Markéta; Němečková, Tereza, 1979-; Harmáček, Jaromír, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Práce se zabývá rozdílnostmi, panujícími mezi jednotlivými indickými regiony a státy. Ty jsou ukázany pomocí demografických, sociálních a ekonomických charakteristik. Dále se snaží zachytit, ve kterých regionech, popřípadě státech, probíhá v současné době největší rozvoj a zdali je ovlivněn rozdílnostmi v popsaných charakteristikách.
Vedoucí práce: Tereza Němečková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Indie; bakalářské práce; India; bachelor's theses