Výběr obchodního zástupce - Špatenková, Jana (2009)
Ve své práci se budu nejprve zabývat právními předpoklady obchodního zastoupení, poté samotnou smlouvou o obchodním zastoupení, kterou upravuje obchodní zákoník.Ve třetí kapitole se budu věnovat specifickému segmentu trhu, který se týká činnosti obchodních zástupců a to pojišťovnictví.Poslední kapitola bude popisovat konkrétní proces výběru obchodního zástupce metodou Assessment Centrum.Výběr obchodního zástupce zde budu aplikovat především na pojišťovacího agenta výhradního.