Výběr obchodního zástupce - Špatenková, Jana; Sato, Alexej, 1952-; Saidl, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Ve své práci se budu nejprve zabývat právními předpoklady obchodního zastoupení, poté samotnou smlouvou o obchodním zastoupení, kterou upravuje obchodní zákoník.Ve třetí kapitole se budu věnovat specifickému segmentu trhu, který se týká činnosti obchodních zástupců a to pojišťovnictví.Poslední kapitola bude popisovat konkrétní proces výběru obchodního zástupce metodou Assessment Centrum.Výběr obchodního zástupce zde budu aplikovat především na pojišťovacího agenta výhradního.
Vedoucí práce: Alexej Sato
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses