Proces transformace české ekonomiky - silné a slabé stránky - Pohunek, Jiří; Klosová, Anna, 1942-; Gullová, Soňa, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
V prvních kapitolách práce zdůvodňuje nutnost transformace a výchozí podmínky České republiky. Dále práce analyzuje jednotlivé fáze transformace a hodnotí silné a slabé stránky procesu. Zvláštní pozornost je věnována změnám zahraničního obchodu v průběhu transformace. V závěru je uveden souhrn a hodnocení transformace a názor autora na některé sporné kroky.
Vedoucí práce: Anna Klosová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; zahraniční obchod; privatizace; bakalářské práce; foreign trade; privatization; bachelor's theses