Private Equity Business Model - Miškovič, Branislav; Taušer, Josef; Černá, Iveta, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Cieľom bakalárskej práce je oboznámiť čitateľa s business modelom investícii formou private equity. Investovanie súkromným kapitálom je rýchlo rastúcim trhom s potenciálne veľkými výnosmi. Bakalárska práce rozoberá postupne formy a spôsoby investovania v závislosti na životnej fáze podniku, do ktorého kapitál natečie. Zaoberá sa aj výnosmi private equity a stručne charakterizuje trh private equity v USA a v Európe. V poslednej časti sa krátkosti venuje spôsobu oceňovania podnikov.
Vedoucí práce: Josef Taušer
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses