Trh leteckej dopravy v rámci EÚ - Kažimírová, Jaroslava (2009)
V práci som sa zamerala na trh leteckej dopravy na Slovensku. Na vývoj letectva a jeho postavenie v súčasnosti.Objem leteckej dopravy na Slovensku výrazne vzrástol po jeho vstupe do Európskej únie a Slovensko by malo tento trend podporovat.