Trh leteckej dopravy v rámci EÚ - Kažimírová, Jaroslava; Němcová, Ingeborg, 1957-; Hitzgerová, Vlasta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
V práci som sa zamerala na trh leteckej dopravy na Slovensku. Na vývoj letectva a jeho postavenie v súčasnosti.Objem leteckej dopravy na Slovensku výrazne vzrástol po jeho vstupe do Európskej únie a Slovensko by malo tento trend podporovat.
Vedoucí práce: Ingeborg Němcová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; letecká doprava; bakalářské práce; air transportation; bachelor's theses