The position of dollar and euro in the world economy - Kovaříková, Markéta (2008)
První část je věnována stručné charakteristice amerického dolaru a eura. Druhá část je zaměřena na užití eura a amerického dolaru na mezinárodních trzích a ve třetích zemích. Poslední část se soustředí na budoucí vývoj a postavení amerického dolaru a eura ve světové ekonomice.