The position of dollar and euro in the world economy - Kovaříková, Markéta; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Hnát, Pavel, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
První část je věnována stručné charakteristice amerického dolaru a eura. Druhá část je zaměřena na užití eura a amerického dolaru na mezinárodních trzích a ve třetích zemích. Poslední část se soustředí na budoucí vývoj a postavení amerického dolaru a eura ve světové ekonomice.
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses