Možnosti spolupráce České republiky a Republiky Srbska - Šejtková, Zuzana (2008)
V teoretické části popis vztahů v rámci Malé dohody a poválečného vývoje, v praktické části politická a ekonomická situace Srbska dnes a spolupráce s Českou republikou.