Možnosti spolupráce České republiky a Republiky Srbska - Šejtková, Zuzana; Lukáš, Zdeněk, 1971-; Cupák, Patrik; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
V teoretické části popis vztahů v rámci Malé dohody a poválečného vývoje, v praktické části politická a ekonomická situace Srbska dnes a spolupráce s Českou republikou.
Vedoucí práce: Zdeněk Lukáš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses