Specifika výběru a implementace účetního software malé firmy - Boula, Petr; Velechovská, Lenka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Téma výběru a implementace účetního software je dnes aktuální pro téměř každý podnik. Tato práce se zabývá zmíněnou problematikou v prostředí malých firem a poskytuje stručný návod, jak při výběru postupovat. V praktické části charakterizuje typy aplikací, které jsou na trhu dostupné, popisuje zásady správného výběru a nastiňuje problémy vznikající při jeho nesprávném provedení. Praktická část je výsledkem rozboru několika společností, které v nedávné době ekonomický software implementovaly. Ukazuje nejčastější a nejvýraznější chyby při praktickém řešení problému výběru a implementace a dává rady, jak se jim vyhnout.
Vedoucí práce: Lenka Velechovská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; software; účetnictví; bakalářské práce; software; accounting; bachelor's theses