Analýza portfolia výrobků výrobní firmy - Vařechová, Michaela (2009)
Práce je zaměřena na podrobnou analýzu výrobků firmy Color Expert Storch, která se zabývá výrobou a prodejem malířského a štukaterského nářadí. Portfólio je rozděleno do jednotlivých skupin podle použití. U jednotlivých skupin je popsán přínos produktů pro firmu.