Analýza portfolia výrobků výrobní firmy - Vařechová, Michaela; Vávra, Oldřich; Baštýř, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práce je zaměřena na podrobnou analýzu výrobků firmy Color Expert Storch, která se zabývá výrobou a prodejem malířského a štukaterského nářadí. Portfólio je rozděleno do jednotlivých skupin podle použití. U jednotlivých skupin je popsán přínos produktů pro firmu.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; marketing; bakalářské práce; marketing; bachelor's theses