Vzdělávání a rozvoj pracovníků - Řídká, Klára; Šikýř, Martin, 1974-; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Vzdělávánía rozvoj pracovníků je v dnešní době jednou z nejdůležitějších personální činností v cestě za dosahováním úspěšnosti a konkurenceschopnosti společnosti. Vlivem neustále se měnících podmínek a požadavků podnikání je potřeba mu věnovat stále větší pozornost. Cílem bakalářské práce je na základě dostupné teorie analyzovat proces vzdělávání a rozvoje pracovníků v organizaci působící v pojišťovnictví a detailně prozkoumat a posoudit používaná pravidla a postupy vzdělávání a rozvoje pracovníků v rámci podmínek a požadavků konkrétního pracovního místa "referent přepážky". Záměrem je porovnat dostupnou teorii s používanou praxí, objasnit přednosti a nedostatky a případně navrhnout a zdůvodnit jiné alternativní řešení vzdělávání a rozvoje pracovníků ve vybrané organizaci a v rámci daného pracovního místa.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; vzdělávání; bakalářské práce; education; bachelor's theses