Analýza personální práce (personálních činností) - Novotná, Anna (2008)
Cílem bakalářské práce je prozkoumat a posoudit personální práci, klíčové personální činnosti ve vybrané společnosti a poukázat na vztah mezi postavením personálního oddělení v organizační struktuře společnosti a jeho rozhodovacími pravomocemi a pokusit se vymezit možnosti a meze vlivu personálního oddělení na dění ve společnosti. Analýza je provedena na základě porovnání zjištěných skutečností ve zkoumané společnosti a teoretických poznatků týkajících se personální práce a dále je doplněna dílčími návrhy na zlepšení stávající situace v podniku.