Analýza personální práce (personálních činností) - Novotná, Anna; Šikýř, Martin, 1974-; Štůlová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem bakalářské práce je prozkoumat a posoudit personální práci, klíčové personální činnosti ve vybrané společnosti a poukázat na vztah mezi postavením personálního oddělení v organizační struktuře společnosti a jeho rozhodovacími pravomocemi a pokusit se vymezit možnosti a meze vlivu personálního oddělení na dění ve společnosti. Analýza je provedena na základě porovnání zjištěných skutečností ve zkoumané společnosti a teoretických poznatků týkajících se personální práce a dále je doplněna dílčími návrhy na zlepšení stávající situace v podniku.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses