Odložená daň v ČR - Ryznerová, Magda; Rauš, Jiří, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Odložená daň je poměrně mladou a pro veřejnost ne příliš známou účetní kategorií. V rámci účetnictví slouží k přiřazení nákladu, který vznikl z titulu povinnosti úhrady daně z příjmů, příslušnému účetnímu období. Má také značný význam pro věrný a poctivý obraz účetnictví podniku v podobě úpravy nadhodnoceného či podhodnoceného disponibilního zisku.
Vedoucí práce: Jiří Rauš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses