Podnikatelský plán - Kokešová, Tereza; Tyll, Ladislav; Bardún, Adam, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Tématem mé bakalářské práce je podnikatelský plán, který spočívá v rozšíření činnosti společnosti MKOKI s.r.o. o provoz cukrárny.
Vedoucí práce: Ladislav Tyll
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses