Získávání a výběr zaměstnanců - Vašátko, Martin (2008)
Bakalářská práce se zabývá procesy získávání a výběru zaměstnanců ve společnosti ČSAD Vsetín, a. s. Její teoretická část popisuje zásady personální práce v pojetí řízení lidských zdrojů a uvádí pravidla a doporučované postupy získávání a výběru zaměstnanců. Praktická část představuje společnost ČSAD Vsetín, a. s., analyzuje způsoby obsazování míst "řidiče autobusu" a "technicko-hospodářských pracovník", které současně porovnává s přijatou teorií, objasňuje přednosti zvolených postupů, případně navrhuje možná řešení jejich nedostatků.