Získávání a výběr zaměstnanců - Vašátko, Martin; Šikýř, Martin, 1974-; Procházková, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Bakalářská práce se zabývá procesy získávání a výběru zaměstnanců ve společnosti ČSAD Vsetín, a. s. Její teoretická část popisuje zásady personální práce v pojetí řízení lidských zdrojů a uvádí pravidla a doporučované postupy získávání a výběru zaměstnanců. Praktická část představuje společnost ČSAD Vsetín, a. s., analyzuje způsoby obsazování míst "řidiče autobusu" a "technicko-hospodářských pracovník", které současně porovnává s přijatou teorií, objasňuje přednosti zvolených postupů, případně navrhuje možná řešení jejich nedostatků.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses