Bezpečnostní politika malé organizace - Klíma, Tomáš; Oganesjan, Narek; Beneš, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Bakalářská práce se zabývá řešením bezpečnosti v organizacích malé a střední velikosti. Autor si klade za cíl seznámit čtenáře s touto problematikou na obecné úrovni, bez zatěžování technickými detaily. Zároveň se snaží spojit pohled manažerský s odbornějším pohledem, jelikož jedině pochopení jejich souvislosti umožňuje čtenáři vytvořit si ucelenou představu o náročnosti tvorby zabezpečení v reálné organizaci. Práce je členěna do kapitol podle okruhů, které musí zájemce o pochopení problematiky prostudovat.
Vedoucí práce: Narek Oganesjan
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bezpečnostní management; bezpečnostní politika; bakalářské práce; safety management; security policy; bachelor's theses