Dopady novely daně z nemovitostí ve vybraných obcích Pardubického kraje - Vránová, Veronika; Sedmihradská, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Práce se zabývá dopady novelizace daně z nemovitostí na vybrané obce Pardubického kraje.
Vedoucí práce: Lucie Sedmihradská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance - daně a finanční kontrola [obor bakal. práce]; nemovitosti; novela; bakalářské práce; real property; novellas; bachelor's theses